Loading Events

Το Τμήμα Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (Ε.Δ.Ε.), η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας (Ε.Ε.Ε.Π.), το Ινστιτούτο Μελέτης, Έρευνας και Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα Ελλάδος και Κύπρου (Ι.Μ.Ε.Ε.Σ.Δ.Μ.Ν.), η Παθολογική Εταιρεία Κύπρου ο Ιατρικός Σύλλογος Λευκωσίας- Κερύνειας Ιπποκράτη, διοργανώνουν την 13η Ετήσια Ημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα. 

Η Διημερίδα, που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Δαμιανού, θα πραγματοποιηθεί στις11-12 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. 

Απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, σε νοσηλευτές, διαιτολόγους/ διατροφολόγους, σε φαρμακοποιούς, καθώς και  σε φοιτητές όλων των πιο πάνω ειδικοτήτων και γενικά σε επαγγελματίες υγείας. 

Η παρακολούθηση των εργασιών της Ημερίδας είναι ελεύθερη. Θα χορηγηθούν 6 Μόρια Σ.Ι.Ε. 

Στην Ημερίδα, στην οποία συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες από Ελλάδα και την Κύπρο, θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα, καθώς και οι νέες εξελίξεις που αφορούν την πρόληψη και τη θεραπευτική αντιμετώπιση διαφόρων παθολογικών καταστάσεων (παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης και επιπλοκές του, νέα φάρμακα, παιδικός διαβήτης κ.α.). Επίσης, θα παρουσιαστούν τρέχουσες έρευνες που διεξάγονται στην Κύπρο σχετικά με τα μεταβολικά νοσήματα. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ 

Share This, Choose Your Platform!

Go to Top